Saboti medicali autoclavabili Wock Nexo

NEXO cu un design dinamic și o formă unică care îl propulsează în direcția mișcării, Nexo se potrivește tuturor celor care au un loc de muncă care necesită viteză și agilitate. Standardele de igienă vitale poat fi menținute, deoarece este produs din STERI-TECH,un polimer antistatic de înaltă calitate, care permite sterilizarea in autoclav.Nexo oferă de asemenea proprietăți excelente anti-alunecare datorate designului unic, un călcâi închis pentru sprijin suplimentar și tehnologie de absorbție a șocului. Cu Nexo puteți să vă păstrați ritmul fără a pierde stilul.
DESCRIERE Nexo, este un sabot bicolor, fabricat în intregime din materiale polimerice și dispune de urmatoarele componente: :

Tălpic detaşabil
Orificii de aerisire – pe tălpic şi saboţi
Antistatici

Saboţii şi tălpicul sunt fabricate din STERI-TECH, un material polimeric de înaltă calitate, care permite sterilizarea în autoclav până la 134°C.
Sprijin suplimentar pentru momentele care necesită mai multă agilitate
Absorbţia şocurilor Diminuează apariţia de micro leziuni la nivelul tendoanelor, oaselor şi articulaţiilor, reducând senzaţia de picioare obosite.
Lavabili Saboţii pot fi introduşi la maşina de spălat până la 90°C.
Tălpic detaşabil anatomic, flexibil, care permite circularea aerului şi poate fi curăţat la maşina de spălat până la 90°C.
Parfumul de lămâie reîmprospătează saboţii.
Designul saboţilor permite purtarea acestora deopotrivă de bărbaţi şi femei.
Reglează temperatura şi umiditatea picioarelor.
Nu permite infiltrarea de lichide la interior.